نکات شیمی (سلام صادقیه هشتم)

این وبلاگ دوم من می باشد (وبلاگ اصلیnasri80.blog.ir)

نکات شیمی (سلام صادقیه هشتم)

این وبلاگ دوم من می باشد (وبلاگ اصلیnasri80.blog.ir)

اسید و باز

اندازه گیری قدرت اسید یا باز با یک محور انجام می شود 
 
 یک محور که به 14 قسمت تقسیم شده
 
 
یک تا شش اسید /هشت تا چهارده باز/هفت خنثی
 
 
 در اسید هر چه عدد روی محور کوچکتر باشد قدرت اسید بیشتر است
 
 در باز هر چه عدد روی محور بزرگ تر باشد قدرت باز بیشتر است. 
 
 اسید ها ترش مزه اند اما باز ها تلخ و گس هستند
 
 اسید ها به وسیله باز ها وباز ها به وسیله اسید ها خنثی می شوند
 
 هر دو موجب تغییر رنگ شناساگر ها می شوند
 
  مثال های اسید
  
استیک اسید(سرکه) / اب پرتقال/جوهرنمک/جوهرگوگرد/هیدروکلرید اسید و...
 
مثال های باز
 
 هیدروکسید پتاسیم/امونیاک/هیدروکسید سدیم/هیدروکسید باریم/هیدروکسید لیتیم و...
 
 مثال های خنثی
 
 اب مقطر/نمک/ نفت/و.....
  • محمدرضا نصری

نظرات  (۱)

  • باشگاه مدیران آینده
  • سلام آقای نصری
    خوبی؟
    چطوری؟
    کسالت خوب شد الحمد لله؟
    موفق باشید
    یاعلی
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی