سوسپانسیون و امولسیون
- سه شنبه, ۱۷ آذر ۱۳۹۴، ۰۵:۲۸ ب.ظ
- ۹ نظر
مخلوطی ناهمگن که در ان ذرات یک جامد به صورت معلق در مایع (اب) پراکنده اند
دوغ /ابلیمو/شربت معده/شربت خاکشیر/مثال هایی از سوسپانسیون هستند
از ویژگی های مهم سوسپانسیون این است که با گذشت زمان ذرات ان ته نشین می شود
امولسیون: محلول نا همگن مایع در مایع در این مخلوط با بی حرکت قرار گرفتن مخلوط ذرات از یکدیگر جدا می شوند
مثالی از امولسیون:اب در روغن
- ۹۴/۰۹/۱۷
سلام ممنون استفاده کردیم