نکات شیمی (سلام صادقیه هشتم)

این وبلاگ دوم من می باشد (وبلاگ اصلیnasri80.blog.ir)

نکات شیمی (سلام صادقیه هشتم)

این وبلاگ دوم من می باشد (وبلاگ اصلیnasri80.blog.ir)

سوسپانسیون و امولسیون

مخلوطی ناهمگن که در ان ذرات یک جامد به صورت معلق در مایع (اب) پراکنده اند

 

 دوغ /ابلیمو/شربت معده/شربت خاکشیر/مثال هایی از سوسپانسیون هستند

 

تصویر خاکشیر نوشیدنی فصل گرما + عکس



 از ویژگی های مهم سوسپانسیون این است که با گذشت زمان ذرات ان ته نشین می شود

 

امولسیون: محلول نا همگن مایع در مایع در این مخلوط با بی حرکت قرار گرفتن مخلوط ذرات از یکدیگر جدا می شوند

 

مثالی از امولسیون:اب در روغن

 

  • محمدرضا نصری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی