اسید و باز
- سه شنبه, ۱۷ آذر ۱۳۹۴، ۰۷:۲۲ ب.ظ
- ۱ نظر
اندازه گیری قدرت اسید یا باز با یک محور انجام می شود
یک محور که به 14 قسمت تقسیم شده
یک تا شش اسید /هشت تا چهارده باز/هفت خنثی
در اسید هر چه عدد روی محور کوچکتر باشد قدرت اسید بیشتر است
در باز هر چه عدد روی محور بزرگ تر باشد قدرت باز بیشتر است.
اسید ها ترش مزه اند اما باز ها تلخ و گس هستند
اسید ها به وسیله باز ها وباز ها به وسیله اسید ها خنثی می شوند
هر دو موجب تغییر رنگ شناساگر ها می شوند
مثال های اسید
استیک اسید(سرکه) / اب پرتقال/جوهرنمک/جوهرگوگرد/هیدروکلرید اسید و...
مثال های باز
هیدروکسید پتاسیم/امونیاک/هیدروکسید سدیم/هیدروکسید باریم/هیدروکسید لیتیم و...
مثال های خنثی
اب مقطر/نمک/ نفت/و.....
- ۹۴/۰۹/۱۷