نکات شیمی (سلام صادقیه هشتم)

این وبلاگ دوم من می باشد (وبلاگ اصلیnasri80.blog.ir)

نکات شیمی (سلام صادقیه هشتم)

این وبلاگ دوم من می باشد (وبلاگ اصلیnasri80.blog.ir)

سوسپانسیون و امولسیون

مخلوطی ناهمگن که در ان ذرات یک جامد به صورت معلق در مایع (اب) پراکنده اند

 

 دوغ /ابلیمو/شربت معده/شربت خاکشیر/مثال هایی از سوسپانسیون هستند

 

تصویر خاکشیر نوشیدنی فصل گرما + عکس



 از ویژگی های مهم سوسپانسیون این است که با گذشت زمان ذرات ان ته نشین می شود

 

امولسیون: محلول نا همگن مایع در مایع در این مخلوط با بی حرکت قرار گرفتن مخلوط ذرات از یکدیگر جدا می شوند

 

مثالی از امولسیون:اب در روغن

 

  • محمدرضا نصری

نظرات  (۹)

سلام ممنون استفاده کردیم

خیلی خوب ممنون فقط کاش مثال های بیشتری داشت 

خوب بود ممنون

اخ‌اخ‌اخ‌اخ

عالی بود بینظیر

الان آبلیمو چرا سوسپانسیون است؟

دوغ نوعی امولسیون است؟

خیر دوغ نوعی سوسپانسیون هستش .

ممنون ولی همشون تکرارین کاش مثال های بیشتری داشت😊

  • محمدعلی مشیری
  • سلام

    من یه سایت می شناسم قبلا ازش خرید کردم واسه مخلوط های ناهمگن که مواد معلق کننده میفروشه.

    https://irchem.ir/

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی