انحلال پذیری
- سه شنبه, ۱۷ آذر ۱۳۹۴، ۰۶:۰۰ ب.ظ
- ۰ نظر
تشخیص حلال از حل شونده
در محلول ها در بیشتر مواقع جزیی که مقدارش بیشتر است حلال است .
انحلال پذیری
بیشترین مقدار از ماده ی حل شونده که در دمای مشخص و حجم مشخصی از حلال حل شود را انحلال پذیری می نامند
برای مثال در100گرم اب در دمای 20 درجه حدود38گرم نمک را می توان حل کرد.
پس از ان اگر نمکی را به محلول بیفزایید در ته لیوان ته نشین می شود در چنین حالتی که نمک دیگر حل نشده و مقداری از ان ته نشین شود محلول را سیر شده می نامیم .
انحال پذیری چند ماده در100گرم اب 20درجه
1-نمک38گرم 2-کربن دی اکسید 0.169گرم
3-شکر205 گرم 4-اکسیژن 0.0044گرم
- ۹۴/۰۹/۱۷